• Nedavno
6 boja ruža za usne mat sjajni Vodootporni vodootporni dugotrajni cjelodnevni kozmetički ruž za usne sjajilo za usne za žene djevojke.

6 boja ruža za usne mat sjajni Vodootporni vodootporni dugotrajni cjelodnevni kozmetički ruž za usne sjajilo za usne za žene djevojke.

Rating 
HRK 2.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

6 boja svjetlucavi tekući ruž za usne : 6 različitih boja sjajni ruž za usne će vam pružiti sjajne usne, različite boje će zadovoljiti potrebe vaše svakodnevne uporabe. Odaberite svijetli stil ili kombinaciju boja kako bi vaša šminka izgledala savršeno. Paleta sjajila za usne sa svjetlucavim ružem paleta uključuje mat biserne i svjetlucave boje usana. Dajte si novi izgled s ovim ružem. Suptilan i lagan, daje vašim usnama dugotrajnu slatku nijansu. Sigurni i čisti materijali održat će vaše usne mekanima i hidratiziranima. U trenutku kada magla stvara mekanu teksturu, kao kad se krema nanosi mokra, ruž u kontinuiranoj boji glatko klizi po vašim usnama. ruž za usne sjajilo za usne set sjajila za usne za djevojčice set sjajila za usne set mat ruž za usne crveni ruž za usne goli ruž za usne za žene olovka za usne i set ruža za usne sjajni ruž za usne tetovaža ruž za usne tekući ruž dugotrajni ruž za usne set ruževa mat ruž za usne sjajilo za usne za povećanje volumena komplet za šminkanje Tube sjajila za usne crveni goli ruž dugotrajni ruž mat tekući ruž za usne set za sjajilo za usne za djevojčice baza za sjajilo za usne sjajilo za povećanje volumena glazura za usne mrlja za usne 9. tekući mat ruž, dugotrajni mat ruž za usne koji se ne lijepi, ruž za usne koji ne blijedi, vodootporan Prodajno mjesto proizvoda : paleta uključuje mat biserne i svjetlucave boje usana. Dajte si novi izgled s ovim ružem. Suptilan i lagan, daje vašim usnama dugotrajnu slatku nijansu. Mat i dugotrajan : sigurni i čisti materijali za održavanje mekih i hidratiziranih usana. U trenutku kada magla stvara mekanu teksturu, kao kad se krema nanosi mokra, ruž u kontinuiranoj boji glatko klizi po vašim usnama. Dugotrajno / posvjetljujuće / hidratantno : jedinstvena boja, jedinstvena mat boja visoke zasićenosti, može istovremeno dati novi izgled šminki mat teksture. Prekrasne crvene usne, najbolji ste u gomili, a početna šminka je neugodna, dopustite nam da radimo što god želimo. Udoban i svestran : pogodan za zabave, slobodno vrijeme, svadbenu šminku itd. Može se kupiti za rođendane, Valentinovo ili druge praznike za osobnu upotrebu ili kao poklon majkama, suprugama i djevojkama. Udoban i lagan : kada se nanese, prirodno se osjeća na usnama. Ultra fini pigmenti koji se ne zgrušavaju i lagani pružaju usnama iznimnu udobnost. Sjajni ruž lako klizi preko usana. Lagan je i udoban. Zaboravit ćete da ste išta primijenili.Proizvod sadrži : 1pm ruž za usne.

Više detalja

Izbor kupaca