• Nedavno
Blinkee LED utjecaj Aktiviranog odskočnog kuglice plava | Rukomet i sportovi za reketu | 1,5 inča | 1 lopta po naručenoj količini.

Blinkee LED utjecaj Aktiviranog odskočnog kuglice plava | Rukomet i sportovi za reketu | 1,5 inča | 1 lopta po naručenoj količini.

Rating 
HRK 40.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Značajke : 1,5 ”promjera odskoka kuglice proviru gume koja sjaji kad odbije sa zidova. Samo baci i uhvati ih dok svijetli! Vaša će se djeca sigurno svidjeti! Ova igračka nije za životinje. Dizajniran samo za ljude. Dugotrajna baterija : Ovu kuglu za odskakanje pokreće se ne može se povratnim Ag10 baterijama. Ova je novost izgrađena tako da traje trajnom konstrukcijom koja može izdržati bilo koji događaj, bez obzira na to koliko sati upotrebe. Baterije se sigurno skrivaju. Da biste aktivirali : Da biste aktivirali svoju blistavu kuglu, jednostavno je odskočite i gledajte kako bljesne. Savršeno za : Proslava rođendana, diskotega, festival, Coachella, poklon, sveobuhvatni pristup. Značajke : 1,5 ”promjera odskoka kuglice proviru gume koja sjaji kad odbije sa zidova. Samo baci i uhvati ih dok svijetli! Vaša će se djeca sigurno svidjeti! Ova igračka nije za životinje. Dizajniran samo za ljude. Dugotrajna baterija : Ovu kuglu za odskakanje pokreće se ne može se povratnim Ag10 baterijama. Ova je novost izgrađena tako da traje trajnom konstrukcijom koja može izdržati bilo koji događaj, bez obzira na to koliko sati upotrebe. Baterije se sigurno skrivaju. Da biste aktivirali : Da biste aktivirali svoju blistavu kuglu, jednostavno je odskočite i gledajte kako bljesne. Savršeno za : Proslava rođendana, diskotega, festival, Coachella, poklon, sveobuhvatni pristup. LED udar aktivirane kuglice će vas odskočiti gore -dolje! Savršeno za rođendanske zabave, sajmove, praznike i još mnogo toga. LED boje : plave baterije : (3) Ag10, Nepropustave dimenzije : 1,5 "dijama. Odskočite ga i gledajte kako bljesne.

Više detalja

Izbor kupaca