• Nedavno
; 2020; 16,tvornička utičnica za vanjski alat za okretanje, pjena, šipka za bušenje, CNC, stroj, tvornička utičnica -:; 2020; 16)

; 2020; 16,tvornička utičnica za vanjski alat za okretanje, pjena, šipka za bušenje, CNC, stroj, tvornička utičnica -:; 2020; 16)

Rating 
HRK 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Širina umetka (mm) : # 2020 # 16. Broj modela : # 2020 # 16. Materijal : Broj. Upotreba : Vanjski alat za okretanje. Tvrdoća : >40. Dragi prijatelju, ako ne možeš pronaći ono što ti treba, molim te reci mi da na ovoj poveznici treba odabrati ono što ti treba 1. Idealan učinak obrade. 2. Savršena završna obrada površine. 3. Visoka vlačna čvrstoća i otpornost na abraziju. 4. Specifikacija i točnost u potpunosti su u skladu s standardom Buck. 5. koristi se u obradi okretanja i okretanja. 6. Naša tvornica proizvodi više drugih alata za okretanje, kao što su držač alata za bušenje, držač utora, držač navoja. Napomena : Ovaj alat u prodajnom procesu ne uključuje karbidne ploče, slika je tu da vam pokaže što bi kupci trebali pročitati : 1 budući da se asortiman proizvoda razlikuje u količini hrane, ponekad nije na zalihi, pa prije nego što se odlučite za kupnju ovog komada, obratite se vlasniku da biste vidjeli ima li zaliha. Opća situacija : proizvod nije na zalihi, u slučaju kvara odmah ću obavijestiti o proizvodu koji odaberete. Značajke proizvoda : broj modela : # 2020 # 16materijal : # Upotreba : Vanjski alat za okretanje tvrdoća : > 40 pokrivenost : ne.

Više detalja

Izbor kupaca